Prezentare

Blogul Bibliotecii Comunale Bratca

marți, 23 mai 2023

CARTILE, PRIETENII ORICARUI COPIL

"Un cititor trăieşte o mie de vieţi înainte de a muri. Omul care nu citeşte trăieşte doar o singură viaţă." – George R.R. Martin
 

      Larisa Cacuci, studenta la Pedagogia invatamantului primar si prescolar din cadrul Facultatii de Stiinte Socio-Umane de la Universitatea din Oradea a venit la biblioteca cu elevii clasei pregatitoare de la Liceul Teoretic Nr. 1 Bratca, si doamna invatatoare Negru Irina pentru a le povesti copiilor despre cei mai buni prieteni ai copiilor, cartile.
     Azi in mod deosebit le-a prezentat cartea Matilda de Roald Dahl, o carte despre o fetita foarte inteligenta care la varsta de 3 ani adora sa citeasca. Din pacate acasa nu gaseste decat reviste ale mamei sale iar ea isi doreste sa citeasca multe carti! Matilda descopera biblioteca o lume cu multe carti si nenumarate povesti, care asteapta sa fie descoperite.
         Larisa le a citit o parte din carte copiilor care au fost total absorbiti de povestea Matildei. La finalul activitatii fiecare copil a primit un semn de carte de la Larisa, cu promisiunea ca vor incerca sa citeasca cat mai multe carti, acuma ca au terminat toate literele din alfabet. 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.